.
News Image

Bart Anneessens Cops organiseert driedaags festival

Op 5, 6 en 7 oktober is het Groot Leeuws Festival!


Bart Anneessens Cops organiseert samen met Willy De Lantsheer het Groot Leeuws Festival. Bart heeft ondertussen heel wat singles uitgebracht, al dan niet in duetvorm met andere artiesten. Onlangs bracht hij nog Trouw niet voor je tachtig bent uit. Eén week na dit festival neemt de sympathieke organisator deel aan de Gemeenteraadsverkiezingen met zijn eigen partij Gemeentebelangen.Op vrijdagavond om 19 uur start het driedaagse festival met Willy Sommers, Paul Severs, Dean, Gene Thomas en Noa Neal.

Zaterdagmiddag wordt er vanaf 14.30u gestart en komen Les Copines, Steve Tielens, John Horton, Jeason, Benny Michiels, Rene Scohy, Andy Swingstar, Michel Dumont en Luc Jones.

Op zondag is er vanaf 14.30u voor iedereen wat wils met optredens van Sam Gooris, Lindsay, Laura Omloop, Nijntje, de jonge opkomende Nina Butera van wie we ongetwijfeld nog veel van gaan horen, Clown Jaspie en als afsluiter DJ Bjorn Verhoeven.

Samen met zijn danseressen zal Bart Anneessens Cops mee de tent, in de Groot Bijgaardenstraat te 1601 Ruisbroek, in vuur en vlam zetten.Zondag zal er tevens een klimmuur en springkasteel worden opgesteld ten voordele van de MS Liga (via Manuel Blogie).Dagtickets kosten € 12 per stuk in voorverkoop. Aan de kassa bedraagt de prijs € 14. Een weekendticket kost € 15 in voorverkoop.

Inkomtickets zijn te koop in Taverne De Gareelmaeker, Café's De Vierhoek, La Siësta en De Kiekefretter te Halle of via telefoonnummer: 02/377.38.45.(Nico Vanaken)


Bio van Bart Anneessens Cops

Meest recente foto’s van Willy Sommers, Paul Severs, Dean, Gene Thomas, Noa Neal, Steve Tielens, Sam Gooris, Lindsay en Laura Omloop: