.
News Image

Talrijke artiesten op Benefiet Tytgat Kids

Op 15 en 16 september vindt dit plaats in Izegem.


De voorbije jaren sloeg het noodlot keihard toe in de 's Gravenstraat te Roeselare bij de familie Tytgat. De 11-jarige Yaron heeft een licht mentale en motorische beperking nadat hij tijdens de geboorte enkele tromboses kreeg. Hij houdt er zelfs de meest ernstige vorm van hersenverlamming aan over. Zijn zusje Yarah van 7 heeft het syndroom van Down en daarbovenop heeft het meisje nog eens hartproblemen. Oudere broer Yarmo (12) kampt sinds zijn achtste met depressies en heeft daardoor ook anorexia ontwikkeld.

Door al deze problemen kreeg vader Gino ook nog eens hartproblemen. Deze man is voor 66 % invalide en kan niet meer werken. Moeder Nathalie zei aan Het Laatste Nieuws dat ze als huisvrouw voor iedereen zorgt, voor zover dat mogelijk is. Helaas brengt dit alles ook financiële zorgen met zich mee voor deze familie.David Galle springt in de bres voor de familie Tytgat. Om ook broertje Yaric van 6 een hart onder de riem te steken, wordt deze grote benefiet met talrijke artiesten op poten gezet.

Vier artiesten nemen het symbolische meter- en peterschap van die kinderen op zich. Filip D'haeze, Mario Franco, Eveline Cannoot en Trisha zullen dus niet enkel optreden op beide dagen.

Gedurende dat weekend zijn er o.a. ook nog optredens van Garry Hagger, Bandit, Steve Tielens, Frank Valentino, Jennifer Berton, Lisa Leman, De Pitaboys, Tamara & Tom en nog heel veel andere artiesten.Voor kaarten en info kan u terecht op telefoonnummers 0479/25.33.00, 0485/28.47.77, via mail op benefiet.yarah.yaron@gmail.com of door te surfen naar de Facebookpagina 'Benefiet Tytgat Kids'.

Een weekendkaart kost € 60. Dagtickets kosten € 15 in voorverkoop. Indien er nog tickets zijn, betaalt u aan de kassa € 20. Eten en show samen kosten € 35 voor één dag.De deuren van Zaal Valentino, Meensesteenweg 122 te Izegem openen telkens om 11u. Omstreeks 13u start de show!(Nico Vanaken)


Download onze app voor iOS of Android