.
Jennifer Berton
donderdag 9 juni 2022

Jennifer Berton na minder dan 2 jaar huwelijk gescheiden

‘Ik hoef geen commentaar’

Het zijn geen leuke tijden voor Jennifer Berton. De zangeres die enkele jaren geleden in team Natalia bij ‘The Voice Van Vlaanderen’ zat, trouwde in de zomer van 2020 met haar vriend Jordy. De twee kregen samen een kind, maar de zangeres maakte het minder leuke nieuws bekend dat zij en haar man uit elkaar zijn.

“Uit elkaar gaan is een beslissing die is gevallen. Ik hoef geen commentaar . Roddels mogen verspreiden . Een nieuw leven kan beginnen. Elke dag een nieuwe kans hoop doet leven. Kansen grijpen en nooit opgeven”, klinkt het.

De zangeres blijft niet bij de pakken zitten, het leven is vallen en opstaan. Er zijn tranen van geluk, tranen van verdriet. Het was donderdag dan ook niet evident, maar Jennifer moest en zou haar examen voor de module Pedagogisch handelen afleggen. Hoe dat gegaan is? “Ik had enorm veel zenuwen doordat ik geen tijd heb kunnen vinden om alles te doorlezen. Maar ik ben trots, want het is me toch gelukt! De doelstelling in het leven is vooruitgang”, besluit Jennifer.

That’s the spirit, Jennifer.

Bio van Jennifer Berton

Meer Over:

Jennifer Berton