.
News Image

Zangeres Lisa Leman zit er helemaal door

Zware bedreigingen eisen haar tol.


Dat het er in de showbizzwereld hard aan toe kan gaan is algemeen bekend, maar wat Lisa Leman moet doorstaan tart elke verbeelding. Een tweetal jaar geleden is het allemaal begonnen, liet de zangeres ons weten. Omwille van een aantal conflicten die zich afspeelden in het privéleven van Lisa Leman werd ze in een slecht daglicht geplaatst bij fans, vrienden en familie. Op een gegeven moment werd er hier mee gestopt, maar dan doken die roddels toch weer op, in de overtreffende trap zelfs. Organisatoren werden gecontacteerd om Lisa niet meer te boeken en zeer groffe anonieme berichten kwamen toe bij fans. De zangeres zelf kreeg anonieme telefoons, met vervormde stemmen die haar de dood toewensten. Lisa probeerde dat allemaal in haar eentje te verwerken, maar zowel haar man Thomas, als een aantal fans hadden meteen door dat er wat aan de hand was. De zangeres kreeg vervolgens een inzinking en stortte letterlijk in. Vorige maand, op de dag van Lisa's kerstconcert kreeg ze weer telefoon met de dwang om te stoppen met zingen, of ...

Daarna plaatste Lisa een bericht op Facebook met de mededeling dat ze zou stoppen met optreden. Eindelijk werd ze dan met rust gelaten ... tot deze week alles opnieuw begon.



Lisa Leman probeert zich sterk te houden, zowel privé als professioneel. Ze wil vooral dat die bedreigingen stoppen. Anders zal ze genoodzaakt zijn, op aanraden van haar advocaat, om een klacht neer te leggen wegens laster en eerroof.



De zangeres blijft vooral niet bij de pakken zitten. Haar zangcarrière gaat in stijgende lijn, want de boekingen voor optredens lopen zeer vlot binnen, liet Lisa ons weten.



(Nico Vanaken)


Bio van Lisa Leman

Meer Over:

Lisa Leman