.
News Image

Astrid Bryan nacht in de cel

Astrid brengt nacht in cel door omwille van dronkenschap.


Wat één nacht op de Evanna allemaal niet met een mens doet. Astrid Bryan deed bij Gert Late Night een bekentenis: zij heeft al een nacht in een cel doorgebracht. En je mag het gerust weten: het was een hel voor de Hollywood-diva.

Astrid Bryan is deze week één van de drie weekgasten in het VIER-programma Gert Late Night. Dinsdagochtend aan de ontbijttafel werden de kranten en weekbladen overlopen en werden er ook serieuze gesprekken gevoerd. Over het nut van een alcoholslot bijvoorbeeld. Gert Verhulst kon met aangrenzende zekerheid vertellend dat hij nog nooit dronken achter het stuur gezeten heeft. En dat is iets wat Astrid Bryan niet kan zeggen. Astrid drinkt naar eigen zeggen niet meer en daar heeft ze een goede reden voor. “Ik heb al een DUI gehad”. Een DUI is een Driving Under Influence.

Astrid had maar twee glazen gedronken maar dat was voldoende om haar op te pakken. “Het is zero tolerance in Amerika” en dat mocht Astrid aan de levende lijve ondervinden. En toen heb ik een hele nacht in de jail gezeten. “ En daar hoorde dus alles bij wat we kennen van op televisie. “Ja, ik had een mug shot. Dat was verschrikkelijk.” Tot overmaat van ramp zat Astrid nog naast een Mexican crack whore die haar dreigde kapot te maken eens ze weer op vrije voeten kwam.

Gelukkig mocht Astrid na het nachtje in de cel weer beschikken maar ze zal die nacht nooit vergeten.

De feiten dateren van toen Astrid 23 jaar jong was en ze had maar twee glazen cava gedronken. Toen ze moest blazen, gaf de test maar 0,08 promille aan. Astrid heeft ongeveer 11 uur in de cel gezeten en dat was voor haar geen prettige gebeurtenis. Astrid werd trouwens nooit vervoordeeld maar dat nachtje cel, dat blijft haar achtervolgen.