.
News Image

Zondagavond topaflevering van Pop Up Live

Zondagavond krijg je op Eén een topaflevering van Pop Up Live.


Afgelopen woensdag werd de derde aflevering van Pop Up Live van deze zomer opgenomen op de terreinen van Ijsboerke in Tielen. Zondagavond zien we daarvan het resultaat op Eén. 2 Fabiola staat drie keer op het podium, meerbepaald met She's After My Piano, Doctor Disco en Vergeet Me Nietje, een klassieker van Leopold 3. Bart Kaëll en Gert Verhulst zingen een duet in de vorm van een medley van Gilbert Bécaud. Kate Ryan brengt It's A Wonderful Life en Runaway. Grand Hammond brengt You Lie en Nielson komt Sexy Als Ik Dans en Hoe zingen. Ook Tom Helsen is van de partij met Lonely Boy. Er komt nog bekend volk langs: Free Souffriau brengt een nummer van Will Tura en Stan Van Samang brengt zijn meest recente single. En dan zijn er nog Samson & Gert die Hip Hip Hoera brengen.

We waren woensdag onder de indruk van de line-up van deze aflevering en zijn benieuwd om zondagavond het eindresultaat te bewonderen rond 20.30 uur op Eén. Peter Van de Veire is er klaar voor.

Meest recente foto’s van Peter Van de Veire, Bart Kaëll, Samson & Gert, Gert Verhulst, Tom Helsen, Kate Ryan, Nielson, Grand Hammond, 2 Fabiola, Free Souffriau en Stan Van Samang: