.
Jaap Reesema @ Q-POP
maandag 12 februari 2024

Stef Bos en Nielson extra gastartiesten bij Jaap Reesema in de Lotto Arena

Zaterdag 30 maart & zondag 31 maart 2024

Na de aankondiging van de eerste gastartiesten Regi, Pauline en Lea Rue (‘Code rood’) kondigde Jaap Reesema opnieuw twee artiesten aan die hem zullen vergezellen op zijn shows op zaterdag 30 en zondag 31 maart. Nederlandse singer-songwriters Stef Bos en Nielson vervoegen de line-up op de concerten in Lotto Arena. Tickets voor zondag zijn nog te koop via www.lotto-arena.be.

Jaap Reesema heeft ervoor moeten vechten, maar bij Liefde voor Muziek mocht hij het nummer 'Papa' van Stef Bos brengen. "Ik heb er de sfeer van Coldplay aan proberen geven. Maar de tekst heb ik behouden, want het vertelt zo een mooi verhaal en iedereen kan er ook een ander verhaal bij vertellen." zei Jaap Reesema daarover. Het nummer raakte Jaap Reesema ook persoonlijk. "Ik heb niet zo'n goede band met mijn vader. Mijn ouders zijn gescheiden en daardoor hadden we een paar jaar geen contact. Sinds ik drie kinderen heb, horen we elkaar weer."

Het nummer werd met veel liefde onthaald door de fans in Vlaanderen. Dat wordt ongetwijfeld een mooi moment in de Lotto Arena.

In ‘Beste zangers’, de Nederlandse versie van ‘Liefde voor muziek’, bracht Jaap het liedje ‘Grijs’ van Nielson. Dat nummer maakte bij iedereen veel emoties los. Niels Littooij, zoals Nielson echt heet, schreef het nummer toen zijn beste vriend en neef Nathan plotseling overleed aan de gevolgen van leukemie. In Vlaanderen is Nielson vooral bekend van zijn hit ‘Sexy als ik dans’. Dat nummer veroverde in 2014 de nummer 1 plaats in de Ultratop en stond maar liefst 26 weken in de lijst.

Jaap Reesema - "Alles komt goed" op zaterdag 30 maart & zondag 31 maart 2024 in de Lotto Arena. Tickets voor zondag zijn beschikbaar via www.lotto-arena.be.