.
News Image

Woont Ann Tuts in 'huis van de toekomst'?

Dat zie je dinsdag op VTM.
Een stofzuigerrobot, een grasmaaierrobot, een elektrische zelfrijdende wagen, spraakassistent Alexa, domotica op spraakbediening: Ann Tuts heeft het allemaal in huis en is duidelijk helemaal klaar voor de toekomst. Geen wonder dat ze op dinsdag 24 april 2018 tegen Walter Grootaers, Dimitri Leue en Wouter Deprez voor de overwinning strijdt in Kan Iedereen Nog Volgen?.

Lieven Scheire introduceerde vorige week zijn ‘Wet van Behoud van Gedoe’, die zegt dat elk toestel dat gekocht wordt om gedoe te vermijden, evenveel gedoe veroorzaakt als het elders heeft vermeden. Een theorie die Ann kan bevestigen. “De vorige eigenaar van ons huis had het idee om de schakelaar van de rolluiken in de keukenkast te monteren”, vertelt ze. “Dus elke keer als ik een pan met lange steel neem, gaan mijn rolluiken naar beneden.”

Is Anns visie op de toekomst sterk genoeg om dinsdag de finale te halen? Samen met Walter, Dimitri en Wouter vraagt ze zich af of we binnenkort allemaal in een huis wonen dat meedraait met de zon, we allemaal een Farmbot gebruiken die onze moestuin onderhoudt en een ‘dronkenmanssleutelgatcorrector’ het nieuwe gat in de markt wordt.

Kan Iedereen Nog Volgen? op dinsdag 24 april om 20.35 uur bij VTM.

Download onze app voor iOS of Android