.
Dimitri Leue
zondag 7 mei 2023

Dimitri Leue met spoed in ziekenhuis opgenomen

MUG rukt uit voor acteur

Acteur Dimitri Leue ligt in het ziekenhuis. Met dank aan een stel ganzen en een stommiteit van Leue zelf. De acteur werd door enkele nijlganzen aangevallen, die voelden zich namelijk bedreigd door de aanwezigheid van de acteur.

“De pullen waren schattig, maar de mama en de papa vielen mij in volle vlucht aan. Lopend ganzen wegslaan niet gemakkelijk”, zucht Leue vanop het ziekenhuisbed.

“Achteruit kijken en vooruit spurten ook niet. Struikelen over een stronk en dan tegen een boom knallen is wel makkelijk”, stelt hij. En dat eerst is zijn grootste stommiteit: je moet altijd kijken in de richting waarin je je verplaatst, achterom kijken kan, maar dan loop je risico op een ongeval en daar draagt Leue mogelijk nog een hele tijd de gevolgen van.

“Een hoofdwonde om u tegen te zeggen en het woord pul bijgeleerd”, lacht Leue die wel vijf dagen ziekenhuis aan zijn been heeft én tot overmaat van ramp blijft er een stevig litteken op zijn hoofd achter.

En mogelijk is er nog een trauma. “En om een of andere reden heb ik geen zin om naar Egypte te gaan. F*cking nijlganzen”, besluit Leue op zijn sociale media.

Bio van Dimitri Leue

Meer Over:

Dimitri Leue