.
Conner Rousseau en Klaasje Meijer
dinsdag 27 december 2022

Welke bv doet stressplasje in bv-aflevering Fear Factor?

Wie kneep ze?

Nu Florian en Ruben de finale van Alex Agnew's Fear Factor overleefd en gewonnen hebben, is het op dinsdag 27 december de beurt aan vier bekende duo's: Conner Rousseau & Klaasje Meijer, Dominique Persoone & Tanja Dexters, Jamie-Lee Six & Nora Dari en Average Rob & Arno The Kid. Bij Average Rob en zijn broer Arno The Kid komt tijdens één van de challenges hun watervrees en claustrofobie al snel naar boven. Zelfs in die mate dat Arno zijn blaasspier niet onder controle kan houden: "Toen ik het water aan mijn lippen voelde, heb ik een stressplasje gedaan."

In deze laatste aflevering van Fear Factor haalt Alex Agnew nog één keer alles uit de kast in zijn helse speeltuin. De bekende duo's krijgen verschillende opdrachten voorgeschoteld, ter land, ter zee en in de lucht. Ze strijden tegen elkaar voor de genereuse prijs van eeuwige roem en de imposante Kitsch Beker. De acht adrenalinejunkies zullen ver moeten gaan om deze prijs binnen te rijven. Lukt het Conner ​ om zijn grote angst voor insecten te overwinnen of keert hij samen met Klaasje vroegtijdig huiswaarts? Houden Average Rob en Arno The Kid hun watervrees en claustrofobie voldoende onder controle? Kunnen Jamie-Lee en Nora zichzelf overtreffen? En zijn Dominique en Tanja zo onbevreesd als ze laten uitschijnen?

Alex Agnew's Fear Factor Celebs vanaf 21u op Play4 en GoPlay.

Conner Rousseau,Klaasje Meijer, Dominique Persoone, Tanja Dexters, Jamie-Lee Six, Nora Dari, Average Rob, Arno The Kid, Fear Factor, Alex Agnew