.
Peter Rouffaer
zondag 25 april 2021

Voormalige Thuis-acteur bezorgd om echtgenote: “daar had ze vroeger geen last van”

Koppel kampt nog steeds met gevolgen van coronabesmetting...

Peter Rouffaer liep een zware coronabesmetting op in het voorjaar en ook zijn echtgenote raakte besmet. Nog steeds worstelt vooral zijn echtgenote met blijvende klachten.

“Voor mijn echtgenote is het enorm frustrerend om nog zo lang na de besmetting last te hebben van die symptomen”, zucht de 71-jarige acteur in Dag Allemaal.

“Het enige wat ze proeft en ruikt is een combinatie van metaal en karton en nog meer van die viezigheid. Eens genieten van lekker eten of drinken is er niet meer bij”, aldus de voormalige Thuis-acteur.

“Soms, als ze ’s avonds na het werk thuiskomt, heeft zij last van extreme vermoeidheid, iets waar zij vroeger absoluut geen last van had.”

En Peter Rouffaer en zijn echtgenote zijn lang niet de enigen: “Dertig procent van de mensen die covid hadden, hebben te kampen met naweeën, gaande van erg tot zeer erg”, onthult Peter Rouffaer in Dag Allemaal.

“In Gasthuisberg in Leuven hebben ze nu zelfs een specialist die zich enkel daarmee bezighoudt. Je moet niet vragen...” benadrukt Peter Rouffaer in het weekblad.

Bio van Peter Rouffaer

Meer Over:

Peter Rouffaer