.
News Image

Verlenging sprookjesmusical Sneeuwwitje

'Sneeuwwitje, de sprookjesmusical' herneemt in Antwerpen.

 


Op zaterdag 12 december 2015 ging 'Sneeuwwitje, de sprookjesmusical' in première in Capitole Gent. De reacties van het publiek en de genodigden waren unaniem lovend voor deze moderne en interactieve theaterbewerking van het door jong en oud geliefde sprookje. Dit is echt een aanrader voor de kerstvakantie en ik hoop dat de musical ook nog speelt in de paasvakantie, liet Marc Coucke zich na afloop van de première ontvallen. De adviezen van Dhr. Coucke vielen duidelijk niet in dovemansoren, want de Antwerpse Stadsschouwburg was tijdens de afgelopen kerstvakantie keer op keer tot de nok gevuld én gezien dit enorme succes - en op algemene vraag van het publiek - zal 'Sneeuwwitje, de sprookjesmusical' ook tijdens de paasvakantie te zien zijn! Wie de familiemusical ‘Sneeuwwitje’ – met o.a. Loes Van den Heuvel, Anne Van Opstal, Thomas Van Goethem, Peter en Louis Thyssen, e.v.a - zelf nog wil ontdekken, kan dat op zondag 27 maart 2016 om 14u in de Zuiderkroon te Antwerpen.



‘Sneeuwwitje, de sprookjesmusical’ is - mede door de fantastische cast, de leuke liedjes en een flinke dosis humor – een absolute totaalbeleving, zowel voor de allerkleinsten, hun ouders als grootouders. Iedereen mag meezingen en -dansen, en er zijn tal van extra’s, zoals de verkleedwedstrijd, de Dwergendisco en een uitgebreide meet & greet met de sprookjesfiguren na de voorstelling. Speciaal voor de voorstelling op Pasen wordt er trouwens nog een héél leuk extraatje georganiseerd, waarvoor er best snel gereserveerd kan worden! Vanaf 11u30 kan jong en oud immers aanschuiven aan een heuse Dwergenbrunch in de foyer van de Zuiderkroon, waarop ook al de sprookjesfiguren aanwezig zullen zijn! Kortom, de ideale start voor een sprookjesachtige paaszondag op het Antwerpse Zuid met het ganse gezin!



Wie 'Sneeuwwitje, de sprookjesmusical', met o.a. Loes Van den Heuvel (Koningin Adora), Anne Van Opstal (Sneeuwwitje), Thomas Van Goethem (jager), Peter Thyssen (Koning Constantijn), Ianthe Tavernier (hofdame Anna), Helle Vanderheyden (spiegel), Louis Thyssen (inderdaad, de zoon van…/dwerg) en Sébastien De Smet (dwerg) nog wil gaan bekijken, kan op 27 maart 2016 om 14u. terecht in de Zuiderkroon te Antwerpen. Vanaf 11u30 wordt er ook een Dwergenbrunch voorzien in de foyer van de Zuiderkroon, waarop ook al de sprookjesfiguren aanwezig zullen zijn. Voor meer info, tickets en reservatie voor de Dwergenbrunch: www.musichall.be