.
News Image

Extra voorstellingen Piaf, De Musical

Els De Schepper gaat nog even door.


Edith Piaf zou vorig jaar 100 geworden zijn en in dit jubileumjaar brachten Music Hall en Stage Entertainment 'Piaf, de musical' van Pam Gems op de planken. In deze ijzersterke theaterproductie - met volledig Vlaamse cast - schittert een verbluffende Els de Schepper als La Mome Piaf. De voorstelling werd van bij de start door pers en publiek laaiend enthousiast onthaald en ondertussen blijft 'Piaf, de musical' de zinnen beroeren. Zowel in Vlaanderen als Nederland loopt de theatertournee als een trein en nadat de speelreeks er eerder al eens werd verlengd met extra voorstellingen in januari 2016, keert 'Piaf, de musical' ook op 6 en 8 mei nog eens terug naar de Stadsschouwburg van Antwerpen!



Het dramatische levensverhaal van het Franse icoon Edith Piaf wordt in de beklijvende theaterproductie 'Piaf, de musical' gekruid met de nodige tristesse, de pittige humor die Piaf kenmerkte en natuurlijk het prachtige oeuvre dat ze ons naliet. Naast een schitterende Els de Schepper, verdienen én krijgen ook de overige acteer- en zangprestaties van Gene Thomas (Marcel Cerdan), Jasmine Jaspers (Madeleine), Sébastien De Smet (Pierre), Mira Delbaen (Mômone), Sven Tummeleer (Theo Sarapo) en Hans Royaards (Papa Leplée) alle lof.



Wie nog eens volop wil genieten van pareltjes als ‘La Vie En Rose’, ‘Milord’, ‘Sous Le Ciel De Paris’, 'Padam’ en natuurlijk het onsterfelijke ‘Non, Je Ne Regrette Rien, kan op 6 en 8 mei gaan kijken naar ‘Piaf, de Musical’ in Stadsschouwburg Antwerpen!



Praktisch

Extra voorstellingen 'Piaf, de musical'

Vrijdag 6 mei om 20u en zondag 8 mei 2016 om 15u - Stadsschouwburg Antwerpen

Tickets & info: www.musichall.be