.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 3

Slongs doet het opnieuw, nu met Raymond van het Groenewoud.


Na vier weken notering nemen we deze week afscheid van Frank Valentino en “Alleen met Kerstavond”. Alle volgende singles waar we nu afscheid van nemen stonden vijf weken in de hitlijst. Dat is het geval voor de “Kerstdagen van toen” van Herbert, “Geen Kerstmis zonder jou” van Eveline Cannoot & Filip D'haeze, De Romeo's met “'t is Kerstmis” en “Kerst met jou” van Corina. De oplettende lezer zag ook dat het allemaal kerstnummers waren.



“Met mijn ogen dicht” van Laura Lynn komt binnen op 45. Eén plaatsje hoger staat Tom Kestens genoteerd met “Alles alles alles”. 40 is voor Zwangere Guy en “R.A.F. (Rien a foutre). Amaryllis Temmerman en John Terra scoren in duet met “Geef het maar toe” op 31. Slongs is meteen de hoogste nieuwkomer op 19, daarvoor bijgestaan door Raymond van het Groenewoud en “Wat je doet met mij”. Bij een vorige single bundelde ze nog de krachten met Will Tura.



Mama's Jasje komt opnieuw de Top 10 binnen met “Alles wat ik wensen kon”, vorige week stond hij nog op 11. 9 blijft 9 voor “Gorik Pt. 1” van Zwangere Guy. Metejoor feat. Sarita Lorena en “Boeit me geen” duiken van 6 naar 8. Net als vorige week vinden we “Verover mij” van Niels Destadsbader terug op 7. “Vlinders in haar buik” van diezelfde Niels Destadsbader moet van 5 naar 6. “Niets is wat het lijkt” van Buurman & Tom Helsen rukken op, van 14 naar 5. Nog steeds op 4 staat “Zoutelande” van Blöf feat. Geike Arnaert. “We begrijpen mekaar” van Tourist LeMC blaast uit op 3. Ook Bazart feat. Eefje De Visser blijft met “Onder ons” ter plaatse trappelen op 2. Voor de vijftiende week op rij mogen Tourist LeMC feat. Raymond van het Groenewoud trots in de “Spiegel” kijken met hun nummer 1-positie.



(Nico Vanaken)