.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 25

Ianthe mag trots zijn op haar debuutsingle.

Zeven afvallers, zes gloednieuwe singles en ééntje die terugkeert. Dit is de samenvatting die we nu al kunnen verklappen. Dit zijn de zeven afvallers: Bruurs en “Over het muurke van ons moeder”, “Ik breek alleen m’n eigen hart” van Jo Vally, Het Zesde Metaal en “Geef mie nen dag”, “Maak me met je glimlach blij” van Glenn Thienpondt, Marco Kimsen met “De wereld”, “Als je hem achterlaat” van Jérémie Vrielynck en Nathan De Clerck met “Ga je met me mee”.

Jongens is nieuw op 50 met “Dan ben ik bij jou”. Els De Schepper is op 47 in “Extase (Bij jou voel ik mij zo …)”, “Levenslang” van Abdou komt binnen op 45. “Helemaal koekoek” van Louis Flion & Koen Crucke is helemaal terug op 44. “Vandaag even niet” zingt Sabiel Tiels op 38. Johan Verminnen & Peter Koelewijn brachten een nieuw duet uit. “Laat me nu toch niet alleen” verschijnt op 33.

De debuutsingle van Ianthe “Ik ben wie ik ben” springt van 13 op 10 en daar mag ze enorm trots op zijn. Van 20 naar 9 klimmen Dorothee Vegas, Like Maarten en Sergio met “Allez allez”. Vier plaatsen winst doet Ilsen & Verhulst feat. Gert Verhulst, Jan Smit & James Cooke opklimmen naar plaats 8. Ook “Horizon” van Nina Butera feat. Dean gaat er twee plaatsen op vooruit en staat genoteerd op nummer 7. Metejoor & Babet zijn met “1 op een miljoen” even op de terugweg en gaan van 4 naar 6. “Niemandsland” van Tourist LeMC feat. Meskerem Mees blijft staan op 5. Van 3 naar 4 gaat “Anders” van Bazart. Vanuit het niets komen Metejoor & Emma Heesters met “Rendez-vous” terecht op 3. Net als vorige week staan Niels Destadsbader & Regi op 2 met “De wereld draait voor jou”. Dit wil zeggen dat voor de derde opeenvolgende week Camille “Vuurwerk” maakt op nummer 1!

(Nico Vanaken)

Bio van Ianthe Tavernier

Meer Over:

Ianthe Tavernier