.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 19

Gene Thomas laat het zonnetje schijnen.


Afscheid nemen we deze week van Willy Sommers en “Als je diep in mijn ogen kijkt” na 14 weken notering. Na 8 weken is de “One night stand” van Johan Veugelers ook voorbij. Ook Tom Kestens met “Ochtendgloren” en Coco Jr. en “Soms vraagt een mens zich af” moeten deze week hun plaatsje afstaan aan iemand anders.



De eerste nieuwkomer is Ida de Nijs. Op 46 zegt zij “De cirkel is rond”. Op 34 laat Gene Thomas met “Soleil soleil” het zonnetje letterlijk schijnen. 33 is voor “Tokio” van Niels Destadsbader. Als hoogste nieuwkomer vinden we op 28 “Meander” van Willem Ardui.



Stef Bos klimt van 14 naar 10 met “Rivier van tijd”. Lissa Lewis neemt een kleine duik, van 8 naar 9 met “M’n eigen gang gaan”. Niels Destadsbader begeeft zich in het “Paradijs” en springt van 13 op 8. Eén plaatsje achteruit, van 6 naar 7 gaat “Kifesh” van SLM. Ook de “Smartphone” van Bart Peeters verliest en plaats en belandt op 6. ”Samen alleen” van Metejoor stoomt door, van 9 naar 5. 4 blijft 4 voor “Neem bij de hand” van Wim Soutaer. “Ik ben van ’t stroate” van Niels Destadsbader blijft steken op 3. Ook “Verover mij” van diezelfde Niels Destadsbader blijft geparkeerd op 2. Zo blijven Blöf feat. Geike Arnaert en “Zoutelande” nu al voor de zeventiende week op rij standhouden op de nummer 1!



Tekst: Nico Vanaken