.
News Image

Twee actrices in nieuwe clip Frimout

Ninett eet van twee walletjes in verrassende clip van Frimout.

Ninett eet van twee walletjes in verrassende clip van Frimout. Ninett is de nieuwe single van de Nederlandstalige popband Frimout. Een opgewekt catchy liefdesliedje geschreven door Stef Willems. Topproducer Steve Willaert zorgde ervoor dat dit de derde Radio2-2 hit op rij is voor Frimout

Nu is er ook een nieuwe verrassende en humoristische clip waarvoor de band Leen Dendievel en Lynn Van Royen, twee gerenommeerde actrices, strikte. De hoofdrol in deze clip is weggelegd voor Leen Dendievel. Ze speelt Ninett, een vrolijke meid die niet enkel het hoofd van frontman Stef Willems op hol brengt. Ook de knappe Lynn Van Royen bezwijkt voor Ninetts charme. Hoe die onwaarschijnlijke liefdesstory afloopt, moet u zelf maar ontdekken.

Lynn Van Royen schitterde dit voorjaar nog als de zus van Clara Cleymans in de zondagavondfictiereeks 'De Ridder' op één. Leen Dendievel is bekend van haar rollen in 'Spring' en 'En toen kwam ons ma binnen'. Voor wie Frimout nog niet zou kennen, Frimout is een live band. Deze zomer spelen ze op stadsfestivals, parkconcerten en evenementen in het kader van Vlaanderen Feest!

Bio van Frimout

Meer Over:

Frimout

Bio van Leen Dendievel en Lynn Van Royen