.
Tom Dingenen
dinsdag 1 maart 2022

Tom Dingenen is al 22 jaar samen met zijn vrouw: “Dat verbaast me niks”

Ze maken altijd tijd voor elkaar

Het personage van Tom Dingenen uit ‘Dertigers’, Bart, had een jarenlange relatie met Tinne. Samen hebben ze twee kinderen. Maar die relatie liep niet goed af en Bart kreeg een nieuwe partner. In het echte leven zijn er heel wat gelijkenissen tussen de relatie van Bart en van Tom. Tom is al 22 jaar samen met Inez, samen hebben ze twee kinderen en ze zijn nog altijd heel gelukkig samen.

“We hebben allebei een druk leven, waardoor we af en toe naast elkaar lopen. Dus is het belangrijk om momenten uit te kiezen om die tijd in te halen. We gaan regelmatig op vakantie om weer naar elkaar toe te groeien. Met onze kinderen of met ons twee op citytrip. We kunnen het allebei goed relativeren als de andere het druk heeft”, verklaart Tom het geheim van hun relatie in Story.

Een andere gelijkenis met Tinne uit ‘Dertigers’ is dat Inez ook in het onderwijs staat. “Het is een heel intensieve job. Haar werk stopt niet na de schooluren. Ik zie in deze moeilijke coronatijden veel vrienden uit elkaar gaan. Dat verbaast me niet. Als je het niet gewoon bent om vaak samen thuis te zitten, dan kan dat snel tot wrevel leiden.”

Download onze app voor iOS of Android