.
Karlijn Sileghem
woensdag 24 april 2024

Karlijn Sileghem: “Daar zit het grootste verschil”

Dat is niet het doel

Een kusscène of intieme scène is voor Karlijn Sileghem en Tom Dingenen op de set van ‘Milo’ geen onbekend terrein. Gelukkig zijn beide acteurs hun partners niet jaloers en weten ze dat het part of the job is.

“Ik beperk het wel tot gewone kussen, geen tongkussen. Dat heb ik nooit gedaan op een set. Daarnaast is het slechts een kwestie van perceptie binnen onze cultuur. Er zijn samenlevingen waar men elkaar zelfs niet mag aankijken of aanraken, terwijl er ook culturen zijn waar iedereen elkaar gewoon op de mond kust, zelfs mannen onderling”, zegt Karlijn in Primo.

Acteren in een telenovelle was nieuw voor Karlijn. En er zijn toch wel wat verschillen tussen acteren in een film en acteren in een telenovelle.

“Het grootste verschil zit 'm in het feit dat een telenovelle een soort sprookje is. Het doel is niet om de realiteit na te bootsen, maar veeleer om de kijker een goed gevoel te bezorgen. Bij een serie of film ligt de focus anders. Bij 'Milo' is dat sowieso een aangenaam verhaal. Het doelpubliek is ook anders.”

Bio van Karlijn Sileghem en Tom Dingenen