.
Tine Embrechts
zaterdag 20 januari 2024

Tine Embrechts over Viktor Verhulst: “Alles is Goh bij Viktor”

Ze kan hem moeilijk lezen

Mocht Viktor Verhulst willen, dan had hij aan elke vingers tien meisjes die een relatie met hem willen. Maar dat wil Viktor niet. Hij blijft trouw aan zijn vriendin Sarah Puttemans.

Al kan Koen Crucke wel wat anekdotes vertellen over Viktor zijn liefdesleven. Hij onthult er eentje in Dag Allemaal.

“Het is een aantal jaar geleden, Viktor was al een tijdje samen met een meisje toen hij me toevertrouwde dat hij van haar weg zou gaan. 'Viktor, ge gaat dat niet gedaan maken met een sms'je, hé', gaf ik nog mee als raad. Maar dat was niet nodig. 'Tuurlijk niet, ik zal haar in de ogen kijk als ik haar dit vertel', klonk het beslist. Het verbaasde mij eigenlijk niet.”

Viktor kan dus zeker zacht en emotioneel zijn. Maar in ‘De Expeditie: Groenland’ had ook Tine Embrechts moeite om die zachte en emotionele kant te vinden.

“Bij Viktor is alles gewoon 'Goh'. Als iets tegenzit, zegt hij: 'Goh', als we iets moois zien, vindt hij dat ook maar 'Goh'. Ik zit ernaar te kijken met een verwondering van: 'Hoe zit gij eigenlijk in elkaar?' Viktor zelf houdt het bij: 'Ik ben niet de handigste en ik heb misschien weinig emoties, maar ik heb wel brute kracht.'”

Bio van Tine Embrechts, Viktor Verhulst, Sarah Puttemans en Koen Crucke