.
Tine Embrechts
zaterdag 5 maart 2022

Tine Embrechts: “ik stond te wenen in de armen van Johnny Logan”

Het werd haar allemaal eventjes teveel

Je hoort wel eens vaker dat zingen bij ‘The Masked Singer’ heel erg leuk is, maar ook hard labeur. De maskers en pakken zijn loodzwaar en de emoties om te genieten worden vaak overspoeld door pijn. Iets waar Tine Embrechts, alias Flamme Fatale, ook over kan meespreken. Zij had na Johnny Logan het tweede zwaarste pak en dat bezorgde haar helse pijnen in haar nek en hoofd.

“De zwaarte van dat masker maakte het onmogelijk om goed te kunnen zingen. Ik weet dat ik niet de beste zangeres ben, ik haal mijn energie tijdens een optreden uit mijn expressie, en uit het contact met het publiek. Dat kon niet door dat masker en ik voelde me erg op mezelf aangewezen. Daarbovenop kwam ook nog eens dat ik veel last had van stress”, doet Tine haar verhaal in Dag Allemaal.

De kandidaten weten als geen ander wat Tine doormaakte, want ze worstelden met dezelfde problemen. Zeker Johnny Logan, die het zwaarste pak van de reeks had. “Na de eerste repetitie stond ik backstage in de armen van Johnny te wenen. Die begreep mij helemaal. Een mooi momentje, achteraf bekeken.”