.
Johnny Logan
maandag 10 april 2023

Johnny Logan: “Ik moest toen helemaal opnieuw beginnen” 

Hij was al zijn geld kwijt 

Johnny Logan heeft doorheen de jaren een mooie carrière weten uitbouwen. Hij heeft hard moeten vechten om te staan waar hij nu staat. Maar hij heeft ook mindere periodes gekend.

Zo had hij goed zijn brood verdient, maar was hij van de ene dag op de andere alles kwijt. Zijn geld werd gestolen door drie managers bij drie platenmaatschappijen.

“Ik moest helemaal opnieuw beginnen. Vier jaar heeft dat allemaal aangesleept voor de rechtbank. Het geld was weg, ik heb er nooit iets van teruggezien. Maar goed: toen ik voor de tweede keer het Songfestival won, was ik weer vertrokken. Soms heeft het leven gewoon weer iets nieuws voor jou in petto”, zegt Johnny in Primo.

Mensen houden erg veel van Johnny en zijn stem, maar zelf vindt hij niet zozeer dat zijn talent in het zingen ligt of in het schrijven van songs, maar wel in de muziek zelf.

“De muziek zit in mij, en door die muziek heb ik connectie met de mensen. Door het verlies van mijn vader en moeder heb ik een manier gevonden om mijn hart open te zetten. Er gebeurde iets met mij. Zo heb ik nog 28 show gedaan in Zweden, onmiddellijk nadat ik mijn moeder begraven had in Australië.”

Bio van Johnny Logan

Meer Over:

Johnny Logan