.
Tim Wauters uit Temptation Island
donderdag 18 augustus 2022

Tim Wauters: “Ik zie plots overal het gevaar van in”

Hij is papa van een zoon

We kennen Tim Wauters nog als hopeloos op Deborah verliefd zijnde deelnemer aan ‘Temptation Island’. De man maakte zich een beetje belachelijk op televisie door zijn grote liefde te laten schieten voor een Temptation-verleidster en bleef uiteindelijk zonder vrouw achter na het programma.

Ondertussen lijkt Tim de rust te hebben gevonden en is hij gelukkig samen met zijn vriendin Sofie en hun zoontje Finn. Uit een vorige relatie heeft Sofie nog een zoon Mathis.

“Het toegenomen hongergeval nam ik van Sofie over tijdens haar zwangerschap. Ik heb telkens met haar meegesnoept. Maar gelukkig; ik mag zelfs drie keer per dag frieten eten, dan nog kom ik geen gram bij. Dat is altijd zo geweest”, vertelt hij aan Tv Familie.

Tim zijn verantwoordelijkheidsgevoel is sinds de laatste tijd steeds meer en meer gegroeid. “Sinds Finn er is, zie ik overal het gevaar van in. Toen ik met de baby van de materniteit naar huis reed, heb ik, denk ik, elke auto voorrang verleend. Ook wanneer ik voorrang had.”

Het was even panikeren toen Tim voor het eerst alleen voor hun kleintje moest zorgen, maar volgens Sofie deed hij het geweldig. “Hoe jij dat vanaf dag één doet: fantastisch! Ik zou het zelf niet beter kunnen’, zei ze. Toen voelde ik me een heel trotse, blije papa.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Tim Wauters

Meer Over:

Tim Wauters