.
Tim Wauters
vrijdag 17 februari 2023

Tim Wauters uit ‘Temptation Island’: “Ben ik hier wel klaar voor”

Hij werd 6 maand geleden papa

De deelname van Tim Wauters aan ‘Temptation Island’ zal altijd wel een beetje blijven nazinderen. Hij leek in het begin hondstrouw te blijven aan zijn partner Deborah Leemans, tot hij halsoverkop verliefd werd op Cherish.

Het geplande huwelijksaanzoek van Tim aan Deborah verliep dan ook niet als gepland en de verlovingsring belandde in het vuur. Die paar weken waren meteen een erg wijze les voor Tim. “Soms denk ik beter eerst een keertje na voor ik bepaalde dingen doe of zeg”, klinkt het in Tv Familie.

Maar gelukkig had het Tim op dit moment beter af dan zijn Temptation-collega Megan Desaever. Hij heeft een stabiele relatie en is sinds een half jaar ook papa.

“Sinds 2020 ben ik samen met Sofie. We zijn wettelijk samenwonend. Trouwen, dat zien we nog wel. Door onze Finn zijn we sowieso al innig verbonden met elkaar.”

Tim kan nog steeds niet geloven dat hij papa is van een zoontje. Zijn levensstijl nu staat in groot contrast met dat van enkele jaren geleden. “Ik zie Finn zo graag en ik kan hem niet meer missen. Ik dacht niet dat ik dit gevoel ooit zou ervaren. Ik heb altijd kinderen gewild, maar op het einde van de zwangerschap had ik het toch even moeilijk. Ik vroeg me af of ik wel klaar was om papa te zijn.”