.
Tim Wauters uit Temptation Island
maandag 13 februari 2023

Tim Wauters: “De intelligente gesprekken met haar waren gering”

Ze hadden niet zo’n nauw contact

Het jaar waarin Tim Wauters en Megan Desaever deelnamen een ‘Temptation Island’ was een spectaculair jaar. Megan werd voor heel Vlaanderen belachelijk gemaakt door haar toenmalige vriend Kevin en ook de deelname van Tim ging niet onopgemerkt voorbij.

Ondanks dat ze in hetzelfde programma zaten was het contact tussen Megan en Tim niet zo nauw. De vrouwen zaten tenslotte aan de andere kant van het eiland.

“Achteraf hebben we elkaar enkele keren gezien in dancings en dergelijke. Ik moet zeggen dat de intelligente gesprekken met haar gering waren”, lacht Tim in Tv Familie.

Megan verloofde zich na amper 5 weken met haar vriend en ook daar denkt Tim het zijne van. “Dat moet eenieder voor zichzelf uitmaken. Megan is Megan zeker? Pas op, ‘Temptation Island’-gezichten krijgen dikwijls af te rekenen met kritiek. Voor veel mensen is dat uitlachtelevisie.”

En Tim weet als geen ander hoe het voelt om slachtoffer te worden van kritiek en mensen die houden van uitlachtelevisie. “Maar mensen die mij echt kennen, hebben me nooit anders bekeken. Wat je op tv zag was lang niet altijd wat er echt gebeurd was ook.”

Bio van Tim Wauters