.
News Image

Thuis-actrice Eva Vanduren verklapt wie moordenaar van Frederieke is

Opgelet: dit bericht bevat een spoiler!!!


Een tijdje geleden maakte actrice Eva Vanduren haar intrede in 'Thuis', de soap van de VRT. Maar haar rol was maar van korte duur, al na minder dan twee weken werd haar personage Frederieke vermoord.



Voor de kijkers was het spannend om mee te zoeken naar de potentiële moordenaar van Frederieke. Alleen heeft de actrice deze week in Story verteld wie de dader is. Sommige fans springen een gat in de lucht, anderen betreuren dan weer dat de spanning weg was.



Leuk detail: al meteen op haar eerste opnamedag werd Frederieke vermoord, dat vertelt de actrice deze week in het weekblad Story. Dat was heel gek: op mijn eerste draaidag al meteen moeten sterven, lacht de actrice. De vechtscène met mijn moordenaar Jasper gebeurde met een stand-in, Kristof Verhassel zelf heb ik dus nooit gezien, gaat zij verder en daarmee weten we meteen wie er in 'Thuis' bloed aan zijn handen heeft. Het is nog maar de vraag of Jasper (gespeeld door Kristof Verhassel) effectief als moordenaar ontmaskerd zal worden.



Voor Eva Vanduren waren de opnames van de moord best wel speciaal. Ik moest verschillende uren op een koude vloer liggen, zonder dat ik mocht opstaan, en het bloed rond mij moest regelmatig bijgewerkt worden. Jammer dat het van korte duur was. Frederieke was een personage waarin ik me kon vinden: net als ik een flapuit, gaat de actrice verder. Of zij op dat moment door had dat zij een spoiler van formaat aan Story verklapt had, dat betwijfelen wij.


Bio van Eva Vanduren

Meer Over:

Thuis Eva Vanduren

Bio van Kristof Verhassel

Meer Over:

Kristof Verhassel