.
Kristof Verhassel in Familie
zondag 24 december 2023

Kristof Verhassel moest noodgedwongen terug bij zijn moeder gaan wonen

Het was van moeten.

Het zal je maar overkomen als man midden in je veertigerjaren terug bij je moeder intrekken. En dat samen met je vriendin in je oude tienerkamer. Al was er wel een goede reden voor. “Mijn madam en ik hebben vorig jaar een huis gekocht en ik heb dat zelf verbouwd.”

Omdat de prijzen de pan uitswingen besloot Kristof alles zelf te doen. “We hebben eigenlijk gewoon de vier buitenmuren laten staan. Al de rest heb ik gesloopt en vernieuwd.”, vertelt hij aan ‘Primo’. “Plus: door het zelf te doen is het ineens ook compleet naar onze zin. En het bespaart ons veel kopzorgen, want met een aannemer is het altijd wel iets.”, gaat hij verder.

En dus was tijdens de verbouwing hotel mama de oplossing. “En huren kost ook weer geld. Dus zijn mijn lief en ik op mijn oude kamer ingetrokken. Alsof we weer tieners waren. We zijn perfect door die periode gekomen.”

Al moest hij zich wel aan een strak schema houden en veel opgeven om de werken klaar te krijgen. “Wanneer we naar een feestje moesten, ging ik vroeger naar huis omdat ik 's morgens om vijf uur weer op de werf wou staan. Eens gezellig iets gaan eten? Dat ging gewoon niet, want ik was elke dag kapot!”, laat Kristof Verhassel nog weten.

Bio van Kristof Verhassel

Meer Over:

Kristof Verhassel