.
Kristof Verhassel
woensdag 20 december 2023

Kristof Verhassel geniet van rol in ‘De Buurtpolitie’

Eindelijk weer op tv

Kristof Verhassel kennen we vooral als slechterik uit ‘Thuis’ of ‘Familie’. Voor ‘De Buurtpolitie’ mag hij eindelijk eens niet in de huis van een slechterik kruipen. “Uiteindelijk ben je altijd hetzelfde aan het doen en word je lui.”

Hij wordt al enkele jaren enkel als de slechterik gecast en dat was hij eigenlijk meer dan beu. Nu kan hij het als acteur eens over een andere boeg gooien. “Zo kan ik eens een andere kant van mezelf tonen. Ook dat is iets wat een mens beu wordt: altijd voor hetzelfde gecast worden. Ik zou zo graag eens comedy doen, maar daar word ik nooit voor gevraagd.”, vertelt Kristof aan ‘Primo’. Omdat hij zoveel het hetzelfde heeft moeten spelen was hij ook nooit tevreden over het resultaat. “Regisseurs hadden vaak ook niet gezien wat ik in het verleden gedaan had, en als ze me aanwijzingen gaven, maakte ik me de bedenking: 'Maar ben ik nu niet hetzelfde personage aan het spelen als in die of die serie?”

Maar met deze verandering in ‘De Buurtpolitie’ is Kristof Verhassel dan wel enorm opgezet. “Met de rol van Marco ben ik heel blij omdat hij zover van me afstaat. Daarom heb ik er ook echt mijn tanden in gezet.”

Bio van Kristof Verhassel

Meer Over:

Kristof Verhassel