.
News Image

Thomas kroont zich tot winnaar Expeditie Robinson

Thomas hamsterde WC-papier.


Donderdag is het doek gevallen over ‘Expeditie Robinson’. Met twee Vlamingen en één Nederlander in de finale kregen we een intense finale waarbij ook wel een beetje de factor geluk meespeelde. Het was Thomas Roobrouck uit Vichte die zich tot winnaar mocht kronen nadat hij tijdens het finalespel Koen en Elrot klopte.

Over Thomas is de afgelopen dagen heel wat geschreven. De 31-jarige elektricien zou zijn vriendin ten huwelijk vragen, maar dat feestje ging niet door.



Wat wél doorgaat is het grote feest naar aanleiding van zijn overwinning. Naast een beker strijkt de winnaar ook 25.000 euro op, ideaal om zijn familie, vrienden en collega’s van bij Expeditie Robinson te trakteren. En mogelijk zal Thomas ook een extra voorraad toiletpapier kopen, want dat is wat hij het meest gemist heeft op het eiland. “Ik heb daar een maand geveegd met mijn hand”, vertelt hij op nieuwsblad.be “Toen iedereen hier wc-papier ging hamsteren wanneer de coronacrisis startte, ben ik om een paar rollen extra geweest. Ik dacht: dat gaat hier geen waar zijn dat ik weer een maand zonder zit”, lacht de winnaar van Expeditie Robinson.