.
News Image

The Opposites in nieuwe Area V

Vorige zomer speelden The Opposites op Pukkelpop, nu haalt Chokri ze opnieuw naar Limburg!

Chokri Mahassine: "Samen met de Humanistische Jongeren Leopoldsburg willen we ook doorheen het jaar meer fijne (club)concerten en toffe feestjes organiseren. Dus, als je vanaf nu HJ Live ziet, dat zijn wij!".

The Opposites, bepakt en beladen met rauwe hiphop tracks, verschillende nummer 1 hits en club- en festivalstampers, komen deze keer een feestje bouwen in de nieuwe Area V in Hasselt. Het Nederlandse hiphopduo brak in 2005 door met het nummer 'Fok Jou'. Daarna volgde een hele resem hits zoals 'Dom, Lomp en Famous' , 'Broodje Bakpao', 'Licht Uit'. Hun vorige dubbelalbum 'Succes/Ik Ben Twan' leidde hen langs de grootste festivals in Nederland & België. Als voorloper van het tweede album 'Slapeloze Nachten' werden de EP's 'Hey DJ' en 'Slapeloze Nachten' uitgebracht. Beide titeltracks werden radiohits, net als de singles 'Sukkel Voor De Liefde' en 'Thunder!' de ingenieuze samenwerking met Yellow Claw.

De ticketverkoop start op donderdag 30 januari 2014 via www.hjlive.be. In voorverkoop kosten tickets €15, aan de kassa betaal je €18. Naast The Opposites staat ook Ronnie Flex op de affiche en zorgen we nadien voor een vette after party.
De show van The Opposites op 1 maart wordt alvast het allereerste event in Area V. Deze gloednieuwe zaal maakt deel uit van de nieuwe 3.100 m² discotheek Versuz, op de site van de Grenslandhallen in Hasselt.

Voor alle info www.hjlive.be

Bio van The Opposites en Chokri Mahassine