.
News Image

The Opposites komen naar Pukkelpop

Exclusieve show in de dance hall op Pukkelpop




In 2014 kozen Willem en Big2 van het razendpopulaire Nederlandse rapduo The Opposites voor hun eigen soloprojecten; vijf jaar later lijkt de tijd rijp om, al is het voorlopig maar tweemalig (de andere show is op Appelsap in Nederland), de fans nog eens te trakteren op Broodje Bakpao, Slapeloze Nachten, Thunder en Licht Uit. In 2013 ging het licht ook bijna letterlijk uit want na hun verpletterende passage in de Dance Hall moest iedereen even met de ogen knipperen. Vijf jaar later spelen ze opnieuw in die Dance Hall, op de eerdere spot van Billie Eilish. Eilish verhuisde, zoals bekend, naar het hoofdpodium; de weg ligt dus volledig open voor alweer een legendarisch hoogtepunt in de carrière van The Opposites.



Hoewel Big2 en Willem sinds hun album Slapeloze Nachten uit 2014 afzonderlijk van elkaar solowerk hebben uitgebracht, is dit de eerste en voorlopig enige keer dat ze samen als The Opposites op het podium terugkeren.

De beste beslissingen worden genomen uit intuïtie. Het voelt heerlijk om na zoveel jaar weer samen te gaan doen waar we het beste in zijn, alles uit de voegen trekken!, laat het duo weten.



The Opposites

Zondag 18 augustus, 21.40 - 22.40u

Dance Hall


Bio van The Opposites

Meer Over:

The Opposites