.
News Image

The Eagles komen naar het Sportpaleis

The Eagles brengen hun grootste hits volgend jaar in het Sportpaleis.

The Eagles brengen hun "History of the Eagles" concerttour in 2014 naar België. Afspraak met deze legendarische band op zondag 25 mei 2014 in het Sportpaleis in Antwerpen!

The Eagles – Glenn Frey, Don Henley, Joe Walsh en Timothy B. Schmit – brengen met hun nieuwe tournee een waaier van greatest hits uit hun carrière, nooit eerder live gebrachte nummers en een selectie van songs uit 'History of the Eagles', de succesvolle documentaire over de band. Het startschot van de Europese tour werd gegeven op 25 april van dit jaar in de Londense O2 Arena. The Eagles waren in juni 2009 voor het laatst te gast in ons land.

'History of the Eagles', beschikbaar op DVD en Blu-ray, is een prachtig stukje muziekgeschiedenis. De documentaire bevat waardevol archiefmateriaal, concertbeelden en nooit eerder vertoonde stukjes film uit het privéleven van één van 's werelds best verkopende en cultureel significante Amerikaanse bands. Het werk geeft een unieke kijk op de evolutie van de groep en is verkrijgbaar in de gebruikelijke verkooppunten en online via amazon.com en eaglesband.com.

The Eagles verkochten in hun bestaan meer dan 120 miljoen albums wereldwijd, hadden maar liefst vijf nummer 1 hits en mochten zes Grammy Awards in ontvangst nemen. Hun 'Greatest Hits 1971-1975' is het best verkopende album aller tijden met meer dan 29 miljoen verkochte exemplaren. The Eagles' 'Hotel California' en 'Greatest Hits Volume 2' waren goed voor respectievelijk 16 en 11 miljoen verkochte albums. Cijfers die tot de verbeelding spreken! Hun carrière werd in 1998 dan ook eervol bekroond met een opname in de Rock & Roll Hall of Fame!

Tickets voor het concert van The Eagles, op 25 mei in het Sportpaleis, zijn te koop vanaf vrijdag 15 november om 10u.
Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60* of www.proximusgoformusic.be
Ticketprijzen (excl. servicekosten): 96 euro - 84 euro - 70 euro - 55 euro
*0.5euro/min, incl btw

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Eagles

Meer Over:

Eagles