.
The Eagles
vrijdag 27 november 2020

Eagles op 1 in de 70s Top 770 bij Nostalgie

770 Classics op een rij.

Vrijdagavond viel het doek op de 70s Top 770 op Nostalgie. Vrijdagavond mocht Bjorn Verhoeven de nummer één bekendmaken en dat was Hotel California van Eagles. Die haalde het nipt van ABBA, Queen, Bee Gees en Barry White. Ook deze 70s Top 770 bevestigt alweer de sterke groei van de muziekacties bij Nostalgie. Ruim 12.000 stemmen, recordcijfers in de digitale streams en reacties via de Nostalgie-app.

7 topdagen met 770 Classics uit de 70s. Dat is waar de muziekliefhebbers van Nostalgie massaal van genoten deze week. Met 26 Belgische nummers, 17 keer ABBA, 11 keer Elton John, 10 keer Queen... maar uiteindelijk toch die legendarische 'Dark Desert Highway' en 'Cool Wind in my Hair' van Hotel California uit 1977: Eagles op 1… 200% Nostalgie!

Managing Director Radio Tom Klerkx: “Met de 70s sloten we drie fantastische muziekacties af dit najaar. Onze groeiende fanbase was andermaal massaal op de afspraak: om te stemmen, filmpjes in te sturen, te reageren..en om te luisteren natuurlijk. Steeds meer via DAB+, streams en ons app... dat is echt opvallend. Voor de laatste weken van dit memorabele jaar steken we nog een tandje bij. Maandag delen we de hele dag gratis kerstbomen uit en vanaf dinsdag verwennen we onze luisteraars van 's ochtends tot ’s avonds met de mooiste cadeaus. Voor onder de boom, of voor onder de schouw..in elk geval voor elk wat wils en liefdevol verpakt met feelgood-verhalen en de beste classics.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Eagles

Meer Over:

Eagles