.
News Image

Steven Van Herreweghe scoort hoofrol in Nachtwacht-film

Acteurs trotseren hitte op de set van Nachtwacht.


Dinsdag trotseerden elfen en andere wezens van de onderwereld de warme dag voor de opnames van “Het Duistere Hart”, de tweede bioscoopfilm van de populaire Ketnetreeks Nachtwacht. Vladimir (Louis Thyssen), Keelin (Céline Verbeeck) en Wilko (Giovanni Kemper) kregen gezelschap van Koningin Melisande (Maaike Cafmeyer), Aurel (Lauren Versnick) en Haldur (Steven Van Herreweghe).



Nachtwacht: Het Duistere Hart

Keelin, Vlad en Wilko zijn uitgenodigd voor de Kristalceremonie in het Elfenrijk. Tijdens die plechtigheid zal het Elfenkristal normaal gezien een van de Raadgevers van Koningin Melisande aanwijzen om haar op te volgen. Maar tot ieders verwondering wordt Keelin aangeduid als nieuwe koningin. De Nachtwacht is nog niet van haar verbazing bekomen wanneer Keelin wordt ontvoerd door Wilko. Vlad en Vega geloven in de onschuld van Wilko en besluiten uit te zoeken wat er aan de hand is…



De belevenissen van Nachtwacht zijn dagelijks te zien op Ketnet, ketnet.be en de app. De clips zijn te zien op Studio 100 TV, de Studio 100 GO app en op YouTube.Na het enorme succes van de eerste film De Poort der Zielen (265 000 bezoekers in de Benelux) krijgt de populaire Ketnet-reeks Nachtwacht een tweede bioscoopfilm: “Het Duistere Hart”. De film zal te zien zijn in de Belgische bioscopen vanaf 11 december 2019. “Het Duistere Hart” is een coproductie van Ketnet en Studio 100 en zal verdeeld worden door Kinepolis Film Distribution (KFD).


Bio van Steven Van Herreweghe