.
Giovanni Kemper, Céline Verbeeck en Louis Thyssen in Nachtwacht
zondag 2 oktober 2022

Nieuwe theatershow van Nachtwacht beleeft spannend première!

Met Kürt Rogiers

Zaterdag ging de nieuwe theatershow van Nachtwacht 'Het Donkere Spiegelbeeld' in première. Niemand minder dan Kürt Rogiers maakt zijn opwachting in deze nieuwe voorstelling. De spanning in de zaal liep alvast hoog op! De nieuwe show tourt de komende weken doorheen Vlaanderen en Nederland.

Na twee zeer succesvolle theatershows, staat Nachtwacht terug in het theater met hun nieuwe show! Er wordt opnieuw een razend spannende strijd uitgevochten tussen de Nachtwacht en de onderwereld… Deze keer strijden ze zelfs tegen hun eigen spiegelbeeld. De show trekt opnieuw door heel Vlaanderen. Je kan de Nachtwacht de komende weken bewonderen in Gent, De Panne, Oostende, Hasselt & Antwerpen. De Nachtwachtshow trekt ook voor het eerst naar Nederland.

Kürt Rogiers: "“Het is een grote eer om een tijdje te mogen vertoeven in de magische wereld van de Nachtwacht. Het is een fantastische rol en het podium met de Nachtwacht mogen delen is echt een heel leuke ervaring!"

Verhaal
Vlad, Keelin, Wilko en Vega mogen in het kledingatelier van de Hoge Raad een nieuwe outfit gaan kiezen omdat hun oude bijna is versleten. Kleermaker Zorax laat hen kiezen uit honderden verschillende kostuums.
Vlad merkt in het atelier een zonnebril op waarmee je gedachten kan lezen. Wilko is meteen verliefd op de stoere wolvenklauw die er ligt. En Keelin voelt wel iets voor de vleugels die er hangen. Ze wil er heel graag mee vliegen. Maar de voorwerpen blijken niet te koop. Je kan ze enkel ruilen voor iets heel persoonlijks. Wilko geeft een van zijn wolventanden aan Zorax, Keelin een lok van haar elfenhaar en Vlad een druppel bloed.
Maar vanaf dan gebeuren er vreemde dingen. Wilko, Vlad en Keelin ontdekken dat er dubbelgangers van hen rondlopen. Maar wat voert de valse Nachtwacht in het schild? Het komt tot een helse strijd tussen de goede en de slechte Nachtwacht. Maar wie zal winnen?

De nieuwe show van Nachtwacht Het Donkere Spiegelbeeld is vanaf nu te zien in een theater bij jou in de buurt. Tickets & info via studio100.com

Bio van Kürt Rogiers