.
Celine Verbeeck
dinsdag 4 april 2023

Céline Verbeeck stopt met Nachtwacht

Van een verrassing gesproken

‘Nachtwacht’-actrice Céline Verbeeck stopt ermee, zij zal in de toekomst niet meer in de rol van van Keelin kruipen. De actrice maakte dat zelf via haar sociale media bekend. “Na een prachtig Nachtwacht parcours van 8 jaar als jullie favoriete buiself heb ik besloten de poorten van Schemermeer achter mij te sluiten”, schrijft Verbeeck op Instagram.

“Mijn keuze is niet gebaseerd op de uitbreiding van mijn gezin dan wel op het feit dat ik na 8 jaar toe ben aan nieuwe, artistieke uitdagingen”, klinkt het.

“Ik heb ontzettend genoten van deze onvergetelijke reis en prachtige mensen leren kennen voor en achter de schermen. Maar zoals in elke goeie fantasy trilogy is het tijd voor mij om weer nieuwe poorten te openen”, laat Verbeeck haar volgers weten.

“Nachtwacht en Keelin blijven voor altijd een deel van mij en ik ben eeuwig dankbaar voor deze mooie kans. Aan al mijn liefste mini Keelins, jullie hebben voor altijd een plek ik mijn hart. Ik ben zo trots dat ik een voorbeeld mocht zijn voor jullie”, schrijft een trotse actrice.

Tot slot richt Céline zich nog even tot haar bovenste beste vrienden in Nachtwacht. “Aan mijn liefste mannen en beste collega’s Louis Thyssen en Giovanni Kemper. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik de Nachtwacht reis met jullie mocht meemaken. I love you guys”, gaat Céline Verbeeck verder.

Het vertrek van Céline betekent niet het einde van ‘Nachtwacht’, integendeel. Net zoals bij K3, Mega Mindy en Samson komt er iemand die Céline Verbeeck zal vervangen. “Ik geef de Keelin fakkel bij deze door aan een volgende Keelin. Behandel hem met respect en maak er nog mooie jaren van daar in Schemermeer”, besluit Céline Verbeeck.