.
News Image

Stany Crets geeft derde editie Winterrevue thema met pluimen

De Winterrevue draait rond films.


Voor het derde jaar op rij is er een winterrevue te zien in Theater Elckerlyc. Productiehuis Theatertainment en regisseur Stany Crets slaan de handen in elkaar om een nieuwe editie van de Winterrrevue te creëren. Nieuw is dat deze liveshow een thema krijgt. De derde editie van de “Winterrevue krijgt “The sound of movies”, als inspirerend concept. En, deze keer mét pluimen, belooft regisseur Crets.
Fans van een heerlijk live-spektakel krijgen in de winter 2017/2018 een straffe, verrassende revue te zien. Stany Crets laat zich deze keer inspireren door The Sound of Movies. Voor het eerst krijgt de Winterrrevue dus een thema. Ook opvallend, de derde, hippe editie van de Winterrrevue luidt nu al de terugkeer van de kostuums met pluimen in. Alle ingrediënten van de revue worden uit de kast gehaald om er een schitterende live-show van te maken. Met de plannen van Theater Elckerlyc voor een derde editie van deze vernieuwende, muzikale, strakke humoristische show kunnen we nu zeker spreken van een nieuwe traditie in Antwerpen.
Ook deze keer kan de revue rekenen op een sterrencast en een creatief topteam. Er werd gekozen voor een mix van gevestigde namen die reeds hun strepen verdienden in de voorbije twee edities met Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck en een belangrijke rol voor Laurenz Hoorelbeke. Nieuwe namen zijn aanstormend musicaltalent Shana Pieters en vooral, gevestigd theater- en filmacteur Herbert Flack. Theater Elckerlyc beschikt opnieuw over een schitterend creatief team met regisseur Stany Crets, choreograaf Laurent Flament, kostuumontwerpster Griet Van Landeghem en een live orkest o.l.v. Eric Melaerts.
Tickets zijn ondertussen te koop via www.winterrevue.be of 070 691 002 (max. € 0,30/min).

Bio van Stany Crets

Meer Over:

Stany Crets