.
Slongs
zondag 29 maart 2015

Slongs Dievanongs wil geen kinderen

Slongs Dievanongs ergert zich aan Studio 100.

De collega's van 'Het Nieuwsblad' hadden dit weekend een bijzonder opvallend interview met Charissa Parassiadis die we allemaal kennen als Slongs Dievanongs. Overal komen we ze tegen, is het niet op de radio, dan zien we ze in spelprogramma's of in 'Liefde voor Muziek' op VTM.

Ze is ondertussen 36, deze zomer 37 en in de weekendeditie van Het Nieuwsblad trekt ze hard van leer tegen Studio 100 en K3. Ze zegt zelfs dat Studio 100 de kinderen dommer maakt dan ze zijn. Zo noemt ze de muziek van K3 muziek zonder inhoud. K3 draait alleen om de geldmachine terwijl er nog andere dingen zijn die veel belangrijker zijn.

Geef Slongs maar de kinderprogramma's van vroeger zoals Tik Tak waar je tenminste nog bij moet nadenken. Slongs doet wel vaker straffe uitspraken zo noemde ze Bart De Wever ooit Bart De zever. Ondanks haar leeftijd mag het duidelijk zijn dat de biologische klok van Slongs nog zeker niet aan het tikken is. In deze maatschappij wil ze liever geen kinderen opvoeden. Benieuwd of ze daar binnenkort anders over denkt.

Het volledige interview lees je in de weekendeditie van Het Nieuwsblad.

Download onze app voor iOS of Android