.
Slongs
woensdag 8 juli 2015

Slongs Dievanongs scoort

Kan Slongs het helse tempo aan?


Het gaat goed met Slongs Dievanongs, zeer goed zelfs! Haar debuut album 'Goeien Dag' staat al voor de vijfde week op rij op nummer 2 in de hitlijst van Belgische albums en op nummer 3 in de hitlijst algemeen. Met meer dan 30 live optredens is de zomer van Slongs ook bijzonder druk maar daar wordt de Antwerpse spring-in-t-veld alleen maar gelukkig van.

“Wat mij nu overkomt had ik 3 jaar geleden bij de start van In De Mix op Één nooit durven dromen. Het is allemaal heel snel gegaan met die gouden plaat voor de single Lacht Nor Mij en de bekroningen op Radio2 Zomerhit en de MIA’s. Maar wat er nu met het album gebeurt na mijn deelname aan Liefde Voor Muziek op VTM is echt waanzinnig. Ik krijg zelfs leuke reacties vanuit onverwachte hoeken en ik geniet er met volle teugen van”, aldus Slongs Dievanongs.

Het najaar wordt niet bepaald rustiger voor Slongs want met een volgende single (en video) in oktober en haar deelname als jurylid aan The Voice Kids zit haar agenda goed vol. Je zou voor minder gaan dansen, nietwaar Slongs?

Download onze app voor iOS of Android