.
Siska Schoeters
zondag 3 juli 2022

Siska Schoeters: “Die onzekerheid heeft tot mijn 35e geduurd”

Ze vertelt openhartig wat door haar hoofd spookt.

Ze is een gevierde radiopresentatrice die af en toe een uitstapje maakt naar het televisiescherm in ‘Iedereen Beroemd’. Tot eind vorig jaar was ze ook mevrouw De Soete. Maar bovenal is Siska Schoeters een mens, die ook door het leven worstelt.

“Vanaf het middelbaar werd het moeilijker”, begint Siska. “Ik zat niet meer goed in mijn vel en was onzeker over hoe ik eruit zag en over wat ik kon. Ook over jongens en hoe dat allemaal moest.”

Gelukkig kon de radiopresentatrice terugvallen op een warm nest. “Mijn mama was thuis, dus ik herinner me veel huiselijkheid. Papa werkte veel, maar als hij in de weekends thuis was, was het feest”, vertelt ze in Het Laatste Nieuws.

Daarnaast heeft ze ook tal van vriendinnen waarop ze kan terugvallen en ook haar manager Stijn (Peeters, de broer van Bart) biedt vaak een luisterend oor. “Hij kent me door en door, hij weet het wanneer ik niet oké ben”, vertelt ze hierover.

Desalniettemin bleef Siska worstelen met haar onzekerheden. “Het is een proces waar veel mensen door moeten, maar bij mij heeft het tot mijn 35e geduurd”, geeft Siska toe in Het Laatste Nieuws.

Download onze app voor Android of iOS