.
News Image

Bart Peeters in Het Huis

Dinsdagavond komt Bart Peeters langs in Het huis. En het wordt een bijzondere, muzikale aflevering.

“Hij heeft zichzelf nog nooit zó getoond.” Het zijn de woorden van Stijn Peeters, de jongere broer van Bart, wanneer hij voor het eerst de montage te zien krijgt van aflevering vier van Het huis, met zanger-presentator-rasartiest Bart Peeters.

In een bijzonder sfeervolle en ingetogen aflevering praat Bart honderduit. Over de Grote Verleidingen tijdens zijn imposante carrière, over het illegale afscheid van zijn vader begin dit jaar én over het familiale drama dat hem en zijn vrouw trof bij de geboorte van hun derde kind, dat enkele uren later zou overlijden. “Anneke en ik hebben ons altijd onoverwinnelijk gewaand. Tot dan.”

Verder is er ook het verrassingsbezoek van Guga Baúl, het optreden-in-de-boomhut met de Zuid-Afrikaanse Tutu Puoane en een bijzondere hommage aan Barts overleden boezemvriend Robert Mosuse.

Meteen na zijn vertrek uit Het huis belde Bart met zijn broer. “Als ik straks tegen een boom rijd, vraag dan vooral die tapes van Het huis op. Dan weet je meteen alles wat ik nog wilde vertellen.”

Bart Peeters zoals u hem nog nooit heeft gezien, dinsdagavond in Het huis, om 20.40 uur op Eén.

Bio van Bart Peeters, Stijn Peeters, Robert Mosuse en Guga Baùl