.
Showbizz Bart
maandag 8 augustus 2016

Showbizz Bart ruilt Qmusic in voor Radio 2

Showbizz Bart aan de slag bij Radio 2.


Showbizz Bart zal vanaf september elke week te horen zijn op Radio 2. Dit maakte hij vandaag zelf bekend in het programma Plage Préférée van Kim Debrie. De presentator was in het verleden al regelmatig te horen op de zender in De zoete inval, maar wordt voortaan een vaste waarde. Showbizz Bart, pseudoniem van Bart Verbeeck, zal wekelijks te horen zijn in Start je dag en Spits, waar hij verslag gaat uitbrengen van de belangrijkste gebeurtenissen uit showbizzland. Daarnaast wordt hij de showbizzspecialist van de zender. De reporter begon zijn carrière bij Qmusic in 2001, en werd al snel kind aan huis bij bekend Vlaanderen. Sinds 2008 heeft hij ook een vaste rubriek in Story.

Het is echt fantastisch dat ik voor Radio 2 mag gaan werken, ik ben er ontzettend enthousiast over. Ik wil wel graag MEDIALAAN en mijn voormalige collega’s uitdrukkelijk bedanken. Met veel plezier kijk ik terug op een erg fijne periode bij Qmusic. Ik heb er veel geleerd en mooie kansen gekregen, maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging, dus Showbizz Bart.

Bart kan niet wachten om te beginnen bij Radio 2. De blonde presentator is al van kinds af aan grote fan van de zender, en beschouwt het als een eer om er aan de slag te gaan. De zender heeft de mooiste stemmen, de leukste muziek en de interessantste programma’s. Haar medewerkers heb ik leren kennen als bijzonder getalenteerde, gepassioneerde, creatieve en lieve radiomakers. Ik heb mij in het verleden altijd al erg welkom gevoeld op de VRT, niet voor niets Het Huis Van Vertrouwen. Dat ik voor Radio 2 mag gaan werken, voelt echt aan als thuiskomen. Ik begin dan ook met ontzettend veel goesting aan dit verhaal!”

Netmanager Jan Knudde reageert alvast verheugd op de komst van Bart. “Bart past perfect bij de Grootste Familie! Hij zal extra kleur geven aan de zender, speels en professioneel als hij is. De luisteraars mogen van hem een bijzondere kijk verwachten op de belangwekkendste gebeurtenissen in showbizzland bij Start je dag, elke ochtend van 6 tot 8 uur en bij Spits met David, elke weekdag van 16 van 18 uur.“

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Showbizz Bart

Meer Over:

Showbizz Bart

Bio van Kim Debrie