.
News Image

Scala te horen in nieuw seizoen Sex Education

Alweer internationale erkenning voor meisjeskoor Scala.


Het meisjeskoor Scala geleid door de broers Kolacny duikt alweer op in een internationale topserie. Vanaf vrijdag kan je op Netflix het langverwachte tweede seizoen van Sex Education bekijken en in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen kan je ‘I touch myself’ van Scala horen. Niet verwonderlijk aangezien er in de eerste 3 minuten van de aflevering maar liefst 15 pikante scènes zitten.



Scala bracht hun versie van ‘I touch myself’ van de Australische band The Divinyls uit in 2004 en het is lang niet de eerste keer dat Scala’s muziek te horen valt in internationale films of tv-reeksen. Zelfs in The Simpsons en het alomgeprezen Homeland waren de meisjes van Scala al te horen.



Seks Education is één van de best bekeken series op Netflix en sowieso ook één van de meest besproken. Het verhaal gaat over Otis (Asa Butterfield) die als puber niet alleen moet omgaan met zijn ontluikende liefdesgevoelens voor Maeve, maar ook nog eens met zijn moeder (Gillian Anderson uit The X-Files) die een sekstherapeute is.


Bio van Scala

Meer Over:

Scala