.
News Image

Sugarfree opent Fundays Schlagerfestival Aarschot

Op 9 juli wordt het feestweekend spetterend afgesloten.


Aarschot loopt in het weekend van 7 t.e.m. 9 juli weer storm voor Fundays. Doorlopend zijn er tijdens die drie dagen gezellige terrassen, eetstanden, aangepaste muziek en kermisattracties aanwezig. Op zaterdag en zondag is er zelfs een braderie.



Vrijdag 7 juli om 17u is er de opening van de kermis en Komilfoo FM. Om 18u moet een DJ voor de opwarming zorgen. Daarna zijn er tot 1 uur nog optredens van The 5 am, Bryan Adams Tribute - BAT, K.I.A. en DJ's Fiësto.



Zaterdag 8 juli is er tussen 10u en 18u de grootste rommelmarkt van het Hageland. Doorlopend is er een dartstornooi. Vanaf 15u zijn de kinderen welkom voor Fiekes Kinderdiscoshow, gevolgd door Salsa DJ, Rey Cabrera y sus amigos en Kontrair. Alvorens DJ's Fiësto afsluit zal om 22.30u Scala & Kolacny Brothers een fantastisch concert geven.



Zondag 9 juli is er voor de autoliefhebbers om 10u de opening met showcars en tuning cars. Ook dan is er doorlopend een dartstornooi.

Vooraleer tussen 17u en 18u de prijsuitreiking is van de tuning plaatsvindt is er nog een optreden van STaMP.

Het grote feestgedruis op de afsluitende dag begint om 18u met het Fundays Schlagerfestival. Sugarfree mag dat openen! Achtereenvolgens zullen ook Sammy Moore, Yves Segers, Sam Gooris, Get Ready en De Romeo's Live de Aarschotse markt in lichterlaaie zetten.



Zowel op zaterdag als op zondag zal tijdens de braderie Johan Veugelers een dubbel optreden geven, telkens eerst op de markt en daarna in de Bonewijk.

Alle dagen is de toegang GRATIS. Presentator van dienst is Piet De Win.



Tekst: Nico Vanaken