.
Sam Gooris in The Voice Senior
dinsdag 26 november 2019

Sam Gooris coach in The Voice Senior

VTM gaat met grove borstel door jury


In januari gaan de opnames voor seizoen twee van ‘The Voice Senior’ van start, van de jury van seizoen 1 blijft er maar één iemand meer over! VTM vervangt Natalia, Dana Winner en Helmut Lotti, alleen Walter Grootaers mag blijven. In seizoen twee krijgt Walter het gezelschap van Karen Damen, André Hazes en Sam Gooris. Dag Allemaal sprak met nieuwkomer Sam Gooris, goed voor zo’n 30 jaar ervaring op het podium. “Ik weet van mezelf dat ik niet de beste zanger ben”, zegt Sam Gooris regelmatig. Hij noemt zichzelf dan ook coach en geen zangleraar.



De man van Kelly Pfaff zal volgend jaar goed weten wat te doen. Op zich zijn er maar een beperkt aantal shows van ‘The Voice Senior’, maar er zijn ook nog opnames van de filmpjes, als coach verwacht VTM dat de juryleden hun team écht gaan coachen. Maar daar heeft Sam Gooris al een oplossing voor: ‘Ik ga me met een goed team omringen’.

Sam is maar wat blij dat de makers van ‘The Voice Senior’ aan hem gedacht hebben, de zanger is fan van het programma en zag tijdens het vorige seizoen hoe niet alleen de kandidaten maar ook de coaches zich amuseerden en dat laatste is voor Sam Gooris het meest belangrijke. “Of je nu de beste zanger bent of niet, dat maakt niet uit. Wat je op een podium doet, dat is belangrijk. Als ik die mensen zangles zou moeten zegen,dat zou niet goed komen”, lacht de zanger in Dag Allemaal. “Daarvoor ga ik mij dus laten bijstaan door een superteam. Maar ik sta wél al 30 jaar op een podium, en ik weet hoe je een publiek mee krijgt.”

Bio van Sam Gooris