.
Saartje Vandendriessche
maandag 4 mei 2020

Saartje Vandendriessche uitgejouwd

En zo gaat zij daarmee om.


Vandaag de dag mag je niets meer doen of je krijgt een pak kritiek over je heen. De sociale media zijn een soort pestmedium geworden, iets wat Saartje Vandendriessche ook heeft ondervonden.



Zondag reageerde de presentatrice op Facebook op een bericht van filmmaker Ward Verrijcken, die was eerder uitgemaakt voor 'seksist'. Mijn misdaad? Ik durf beweren dat Sandra Bullock --waar ik fan van ben!!-- talent heeft... alleen niet heel véél talent. En ik mag blijkbaar ook geen meningen hebben omdat ik met belastinggeld betaald word. Van zulke dingen kan ik echt wakker liggen, schreef Ward op Facebook.



Saartje Vandendriessche was één van de bekende mensen die op eht bericht reageerde, zij kreeg er onlangs ook flink van langs. De reden? Er was iemand die zich stoorde aan het feit dat Saartje met het belastingsgeld van de burger het beweegprogramma 'Beweeg in uw kot' mocht maken. De persoon in kwestie leek het nut van het programma niet te begrijpen. Ach, die intellectuele armoede, het is me wat. Ik ben ook door een persoon uitgejouwd als covid-19 profiteur omdat we 'Beweeg in uw kot' maakten met belastinggeld. Wegklikken en doorgaan zou ik zeggen, was de goede raad die Saartje Vandendriessche met veel plezier aan haar VRT-collega gaf.