.
News Image

Ronny Daelman in Familie

Ronny Daelman speelt securityman met scherpe kantjes in Familie.
Op vrijdag 18 maart 2016 maken Trudy (Silvia Claes) en Stefanie (Jasmijn Van Hoof) in Familie kennis met een charmante securityman bij Fashion. Dries Van Renterghem – een gastrol die vertolkt wordt door acteur Ronny Daelman – laat de dames niet onverschillig met zijn looks. Maar is Dries wel de man die hij lijkt te zijn? Of houdt hij er een verborgen agenda op na? Zijn aandeel in de zaak June-Stan doet alvast het ergste vermoeden.

Securityagent Dries is namelijk de man die June Van Damme (Katrien De Becker) een alibi bezorgde voor de moord op Stans (Kristof Verhassel) ex-vriendin Kirsten. Volgens Stan, die intussen vanuit de cel zijn onschuld probeert te bewijzen, is de man echter niet zuiver op de graat. Hij schakelt Trudy in om een eigen onderzoek naar de geloofwaardigheid van Dries te starten. Smeedt June een complot met hem? Of is er meer aan de hand?

“Ik ben ontzettend blij om opnieuw op de set te kunnen staan. Van de leuke ontvangst mét chocolaatjes in de loge tot de fijne sfeer en hoge dosis creativiteit op de set: het is tot hiertoe echt al een plezier geweest om 's ochtends te vertrekken om te gaan spelen. Mijn passie en intentie om terug volop te spelen is groter dan ooit en de rol van Dries in Familie is er echt één waarin ik mijn tanden kan zetten. Geen brave jonge gast, maar een personage met een dubbele agenda. Noem hem gerust een wolf in schaapsvacht. Ik ben er wel zeker van dat Dries nog voor spannende tijden zal zorgen in Familie. Zeer benieuwd hoe de trouwe Familiekijker Dries zal ontvangen”, aldus Ronny Daelman.