.
Roel Vanderstukken
vrijdag 7 april 2023

Roel Vanderstukken: “Dat klopte niet met mijn visie op het leven”

Dat moest voor hem niet

Benny en Samira zijn getrouwd. Het was nog even spannend of het huwelijk in ‘Familie’ wel zou doorgaan en of er geen problemen op hun pad zouden komen, maar gelukkig voor de twee personages konden ze hun jawoord geven.

Acteur Roel Vanderstukken, die Benny speelt, is in het echte leven ook getrouwd met zijn vrouw Ann-Sophie. Voor hem was trouwen nooit echt een must.

“Het huwelijkssysteem dat klopte in mijn hoofd niet met mijn visie op het leven, maar weet je wat zo mooi is? Op een gegeven moment voelde ik: ik ga dat toch doen. Van de ene seconde op de andere veranderde dat. Dat wil toch iets zeggen”, vertelt hij in Dag Allemaal.

Zijn tegenspeelster Belinda Voorspoels is ook niet zo voor trouwen. Zij was lange tijd vrijgezel, maar moet toch toegeven dat haar hart weer sneller klopt voor iemand.

Een trouwscène spelen terwijl je zelf een partner hebt. Makkelijk is het niet. “Het is de eerste keer dat ik op de set trouw terwijl ik in werkelijkheid ook getrouwd ben. En ik moet toegeven, dat maakt toch een verschil. Ik voel me wel wat gegeneerd of zo… alsof ik overspel pleeg.”

Bio van Roel Vanderstukken

Meer Over:

Roel Vanderstukken

Bio van Belinda Voorspoels Mercedes