.
Robert de la Haye
zondag 20 februari 2022

Robert de la Haye: “Ze mist het acteren niet”

Tenzij er een goed voorstel komt

Robert de la Haye en Sally-Jane Van Horenbeeck zijn een acteurskoppel die al meer dan 20 jaar getrouwd zijn. Samen hebben ze een Thais restaurant ‘SiamSally’ en gaat veel van hun tijd naar het restaurant. Het was al eventjes geleden dat Robert nog geacteerd had, maar hij is terug dankzij een rol in ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’. Sally-Jane zal niet meer zo snel op de set terug te zien zijn.

“Ze mist het acteren niet. Steven Spielberg zou haar al moeten bellen, of het zou een heel mooi project moeten zijn. Ze is zo intens bezig met het restaurant, ik zie haar de zaak niet een halfjaar dicht doen. Ze is volgens mij nu ook gelukkiger dan als actrice”, vertelt Robert in Dag Allemaal.

Ook Sally-Jane en Robert kregen te maken met de coronacrisis, waardoor ze hun restaurant moesten sluiten. En ook onlangs moesten ze 10 dagen dicht door 2 besmette werknemers. Maar gelukkig bleef de relatie overeind tussen het koppel. “Je wéét dat je er geen van beiden iets aan kan doen, maar je loopt wel op de toppen van je tenen. Da’s voor iedereen zo, denk ik.”