.
Robert de la Haye
zondag 1 oktober 2023

Robert de la Haye: “Zij is mijn moeder niet” 

Hij geeft niks op Moederdag 

Robert de la Haye is te zien in ‘Mijn Beste Slechtste Vriendin’, waar hij Ben Korr speelt. Dat is een playboy die zijn vrouw continu bedriegt. Een groot contrast met Robert zelf.

“Vroeger was ik ook wel een beetje een playboy, maar sinds ik met Sally ben, is dat eruit gegaan. Zodra je trouwt en kindjes maakt, moet dat gedaan zijn, vind ik. Wat dat betreft, ben ik nog van de oude stempel. Ik zie Sally graag, echt graag. Wij zijn twee heftige types, hebben vaak ruzie over van alles en nog wat. Maar we pikken ook veel van elkaar”, zegt Robert in Dag Allemaal.

Sally en Robert laten nooit iets onuitgesproken tussen hen en dat is misschien wel hun geheim voor een goede relatie. Zij gaan niet zwijgen tot wanneer de bom een keertje barst.

“We zijn bijna 25 jaar samen, maar wanneer weten we niet precies. We hechten niet zoveel belang aan data. Zij heeft bijvoorbeeld nooit iets gekregen voor Moederdag. Zij is mijn moeder niet, dus ik zie niet in waarom ik haar een cadeau moet geven. Ook onze zoon heeft nog nooit iets gegeven.”

Bio van Robert de la Haye

Meer Over:

Robert de la Haye